grecso k tanciskola b1 web„A vért figyeld, az isten áldjon meg, Jocókám, a vért!”

 

Egy fejlődésregény arról, hogy az életet visszavonhatatlanul el lehet rontani. Korán.

A tánciskola nem egy konkrét hely, ahol – mondjuk – tangózni tanulnának e regény hősei. Grecsó egy mágikus, fülledt alföldi világot álmodik, amelyben minden olyan lehetetlenül ismerős és valóságos. Egy jogászi pályája elején álló fiatalember a Viharsarok ismeretlen városába kerül: kísértések, csodák, borzalmak, nők és a halál közelébe. Dr. Voith József nem tudja, hogy ördögi dolgok kavarodtak-e fel a mélyből, vagy csak a felnőtt hétköznapok könyörtelen üteme ilyen. A kusza szerelmek és a drogos bódulat zavarossá tesz számára mindent. Rajongva szeretett nagybátyjához fordulna, de egyre inkább úgy érzi, rossz helyen jár. A Tánciskola a felnőtté válás, a beavatódás, a megkísértettség, a fiatal felnőtt élet konfliktusainak varázslatos regénye.
Grecsó Krisztián harmadik prózakönyve 2008-ban jelent meg először, viharos kritikai visszhang fogadta. Azóta nyolc utánnyomást ért meg, és a cseh olvasókhoz is eljutott.

Megjelenés ideje 2017 áprilisa
Szerkesztette: Schmal Alexandra    
Borító: Baranyai (b) András
Könyvterv, szedés: Pintér József
Terjedelem: 336 oldal
Ára: 3499 forint

Megrendelem

 

 

 

tanciskola 448„Remekmű az egyéni közhelyekről.” (Demény Péter)

A Tánciskola 2008-ban jelent meg először a Magvetőnél, Pintér József borítójával, Sárközy Bence szerkesztésében. Ez a kiadás már csak a Líra egyes boltjaiban található meg.

 

Eddig megjelent kötetek

  • 1
  • 2
  • 3

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.