Önálló estek 

Kötetbemutatók és rendhagyó órák

EGY ÉLETEM

Grecsó Krisztián irodalmi stand-up előadása. Egy sírós, nevetős este

Grecsó Krisztián napjaink talán legnépszerűbb írója. Mint minden író, személyes élményeit elsősorban a könyveibe sűríti. De nemcsak azokat, hanem bármilyen más impulzust, amit a könyv megkövetel tőle.

Ezen a jókedvű estén viszont csak magáról fog mesélni. Leginkább arról, hogyan válhatott belőle egyáltalán író. A szegvári gyerekkorról, a béna csajozásokról, a megmosolyogtató művészi kísérleteiről a néptánc, a festészet és a könnyűzene területén. Majd az első tétova irodalmi lépéseiről, amelyek lassan elvezették a Pletykaanyu kötet botrányáig. De az est folyamán szóba kerül magánélete, házassága, betegsége, lányuk örökbe fogadása és sok minden más is, ami személyiségét formálta.

Egy élete, egy halála – kiáll Önök elé és elmeséli a saját történetét.

 

Szereplő: Grecsó Kriszián
Rendező-producer: Lévai Balázs
Dramaturg: Gyulay Eszter
Látvány, VJ: Katona Kati
Fény: Farkas Gábor
Az előadás hossza: kb. 90 perc

Az előadás megrendelhető:
Lévai Produkciós Iroda: levailexikon@gmail.com
Fantoly Nikolett +36 (20) 981 5552, artdefantoly@gmail.com

LÁNYOS APA

A friss kötetek bemutatóján nem csak a friss novelláskönyvéről, a Valami népi című kötetéről mesél a szerző. És nem csak az új versekről árul el többet. Pedig a Magamról többet című kötettel 23 év után tért vissza pályakezdő műfajához, a vershez.

Az új kötetek bemutatóin, ahogy megszokhatták, adomák, családi történetek, a mában élő múlt szövevényes és felkavaró anekdotái is előkerülnek. Grecsó Krisztián szenvedélyesen mesél.

Az est lehet beszélgetés, de moderátor nélkül is működhet. Időtartam egy, igény szerint másfél óra (felolvasással).

A rendhagyó órák tanórai, iskolai keretben és időpontban értendők, és zártkörűek.

Legfeljebb egy vagy kétosztálynyi fiatalnak, elsősorban érettségiző, vagy 11-es tanulóknak, de mindenképpen gimnáziumi korosztálynak javasoljuk.

A rendhagyó órák tanórai keretben és időpontban értendők, zárt körűek, legfeljebb kétosztálynyi fiatalnak, elsősorban érettségiző, vagy 11-es tanulóknak, de mindenképpen gimnáziumi korosztálynak javasoljuk.

Kapcsolat:
Grecsó Krisztián krisztian@grecso.hu