Színpadi repertoár

 

TÖBBET MAGUNKRÓL
A Grecsó fivérek összművészeti estje. CSALÁDI SZÓRAKOZÁS

A Grecsó fivérek új előadásának gerincét új, egyedi Grecsó prózák, friss versek, családi történetek és anekdoták képezik, amelyet az improvizatív jazz zene, a pillanat szülte kortárs balett és Grecsó Zoltán összetéveszthetetlen mozdulatai varázsolnak színházi élménnyé. Az irodalom és a zene dialógusa minden estén egyedi, de a válaszok különös ritmusa, a fény-terek éteri játéka és a művészeti ágak közötti tagolás mégis feszes keretet ad a produkciónak. Ahogy a testvérek ironikus vetélkedése, a tánc és az irodalom nyelvén előadott fricskák is segítik a nézők azonosulását, hiszen családi tükörhelyzeteket generálnak, ahol a saját identitásuk kerül reflektorfénybe. A Többet magunkról őszinte, vallomásos és karakteresen személyes est kihasználva a Grecsó fivérek művészetét és nyitottságát.

ELŐADÓK:
Fodor Réka (ének)
Grecsó Krisztián (próza)
Grecsó Zoltán (tánc)
Rácz Réka (tánc)
Kertész Endre (cselló)

SZÍNPADRA ALKALMAZTA: Grecsó Zoltán

Várkert Bazár produkció

Kapcsolat
Várkert Bazár menedzsment: Wolf Judit – wolf.judit04@gmail.com

BELEFÉR EGY PICI SZÍVBE
A Pici Szív Tánczenekar gyermekműsora

A Grecsó Krisztián gyerekverskötetére alapuló zenés gyerekműsor egyszerre mesés, játékos és táncos. Minden együtt, ahogy a gyerekek fejében és szívében van, hiszen nekik a vers, a zene, a tánc, a rajzolás csodája még együtt jár. A közös délelőtt (nagyjából egy bő óra) dal-és játéktanulással, táncházzal, énekléssel telik, megmozgatja és kikapcsolja a gyereket és a szülőt egyaránt.

A Csík Zenekar három tagja és az író várják a nagyobb ovisokat és az alsó tagozatos gyerekeket a Várkert délelőttjein és a vidéki helyszíneken egyaránt.

Zene: Szabó Attila
Szöveg: Grecsó Krisztián 

Közreműködik:
Majorosi Mariann (ének, tánc, játékok)
Makó Péter (fúvós szekció, citera)
Szabó Attila (húros hangszerek, ének)
Grecsó Krisztián (gitár, ének)

Kapcsolat
Várkert Bazár menedzsment: Doszpoth Rebeka – Doszpoth.Rebeka@varkapitanysag.hu +36 30 517 3049